Συμβουλές για την αγορά κλιματιστικούΠρόγραμμα Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή: Όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Λίγες ημέρες έμειναν πριν την καταληκτική ημερομηνία του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω συσκευή». Σκοπός της επιδότησης είναι η χρηματοδότηση των δικαιούχων για την αντικατάσταση των παλαιών συσκευών, με νέες αποδοτικότερες και πιο φιλικές στο περιβάλλον.

Αν είστε δικαιούχος και θέλετε να αντικαταστήσετε το κλιματιστικό σας με ένα νέο, πιο εργονομικό μοντέλο, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Βατής Τεχνικής θα σας βοηθήσουν να βρείτε το κατάλληλο νέο κλιματιστικό για τον χώρο σας!

Ας ξεκινήσουμε!

Πώς λειτουργεί το Πρόγραμμα Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή;

Οι δικαιούχοι του προγράμματος λαμβάνουν επιταγές – vouchers, τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αγοράζοντας μια νέα συσκευή σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών. Το ποσό των vouchers προορίζεται για την κάλυψη ενός μέρους της συνολικής δαπάνης των νέων συσκευών. Για κάθε αγορά συσκευής μέσω του προγράμματος Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή, απαιτείται η παράδοση της παλαιάς συσκευής για ανακύκλωση.

Πώς μπορώ να ελέγξω αν δικαιούμαι την επιδότηση Προγράμματος Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή;

Καθώς η διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων έχει ολοκληρωθεί, οι αιτούντες μπορούν να διαπιστώσουν αν δικαιούνται χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Ανακυκλώνω – Αλλάζω συσκευή με δύο τρόπους:

 1. Μέσα από την Ψηφιακή Πλατφόρμα Αιτήσεων:
 • συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet
 • ελέγξτε εάν η κατάσταση της αίτησης σας εμφανίζεται ως «εγκεκριμένη» ή «επιλαχούσα».
 1. Μέσω των αναρτημένων πινάκων στο δικτυακό τόπο του Προγράμματος:
 • Κατεβάστε τo αντίστοιχο αρχείο που αφορά την Περιφέρειά σας
 • Ευρετηριάστε τον κωδικό της αίτησής σας

Ποιο είναι το ποσό της επιδότησης που δικαιούμαι;

Το ποσοστό της επιδότησης διαφοροποιείται αναλόγως την εισοδηματική κατηγοριοποίηση. Πιο συγκεκριμένα, οι ομάδες αναλόγως το εισόδημα χωρίζονται ως εξής:

 • κάτω των 5.000€, οι οποίοι λαμβάνουν το 50% της αξίας της συσκευής.
 • από 5.000 και 10.000€ που επιδοτούνται με 45%.
 • από 10.000 – 20.000€ με 35%.
 • άνω των 20.000€ που λαμβάνουν το 30%.

Ποιες κατηγορίες συσκευών αφορά το πρόγραμμα Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή;

Το πρόγραμμα χρηματοδοτεί την αντικατάσταση κλιματιστικών, ψυγείων και καταψυκτών. Κάθε αίτηση δύναται να περιέχει συνολικά από 1 μέχρι 3 συσκευές προς επιχορήγηση, χωρισμένες ως εξής:

 • Έως δύο συσκευές κλιματιστικών
 • Μια συσκευή ψυγείου
 • Μια συσκευή καταψύκτη

Επικοινωνώντας μαζί μας, μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα μοντέλα κλιματιστικών που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή! Επιπλέον, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα σας κατευθύνουν στην αγορά κλιματιστικού που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του χώρου σας!

Ποια είναι η διαδικασία αντικατάστασης κλιματιστικού στην Βατής Τεχνική;

Η διαδικασία είναι απλή και οι υπάλληλοί μας είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα!

Βήματα Εξαργύρωσης Voucher απο το Πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή στην εταιρεία Βατής Τεχνική
Πρόγραμμα «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ»

Ποιο κλιματιστικό να επιλέξω για τον οικιακό μου χώρο;

Αναρωτιέστε ποιο είναι το καταλληλότερο κλιματιστικό για τις ανάγκες του χώρου σας; Διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό αγοράς κλιματιστικού και βρείτε το είδος του κλιματιστικού που καλύπτει τις ενεργειακές σας ανάγκες.

Αγορά κλιματιστικού από την Βατής Τεχνική

Η Βατής Τεχνική με 65 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των κλιματιστικών προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον κλάδο των κλιματιστικών! Έχοντας ως βασικό μας στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας, προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις κλιματισμού για τον χώρο σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρείτε το κατάλληλο κλιματιστικό για το πρόγραμμα Ανακυκλώνω – αλλάζω συσκευή. Εξασφαλίστε σωστή εγκατάσταση κλιματισμού και συντήρηση της συσκευής σας από πιστοποιημένους τεχνικούς.