Εταιρεία Ανδρονίκου & ΣΙΑ εξωτερικά
Κλιματιστικά στην οροφή της εταιρείας Α. ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ,
Σύστημα αεραγωγών στα γραφεία Ανδρονίκου & ΣΙΑ ΕΕ
Σύστημα αεραγωγών στα γραφεία Ανδρονίκου & ΣΙΑ ΕΕ

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο της εταιρείας Α. ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας επίπλων. Το κτίριο γραφείων θα κλιματίζεται από ένα σύστημα Super MMS (VRF), με 4 εξωτερικές μονάδες 12Ηρ έκαστη της Toshiba-R410Α. Εσωτερικά θα τοποθετηθούν 6 μονάδες για σύνδεση με αεραγωγούς και 13 τύπου κασέτας ψευδοροφής. Στο χώρο του υπογείου θα υπάρχει μόνο σύστημα εξαερισμού δυνατότητας 3.500 m³/h.

Γραφεία NESTLE HELLAS
Κλιματισμός στην οροφή των κτιρίων Nestle Hellas
Ψυκτικοί Εγκαθιστούν κλιματισμό σε οροφή των γραφείων της Nestle Hellas

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση κλιματισμού στα γραφεία της εταιρείας NESTLE HELLAS AE στο Κορωπί. Η λύση που προτιμήθηκε ήταν ένα σύστημα Toshiba SMMS με εσωτερικές μονάδες τύπου κασέτας Inverter και ενεργειακής κλάσης Α/Α.

Εσωτερικό κλινικής In Vitro

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε τον κλιματισμό της νέας κλινικής εξωσωματικής γονιμοποίησης «In Vitro» στην Αθήνα. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει στους χώρους γενικής χρήσης σύστημα VRV με εσωτερικές μονάδες τα νέα μοντέλα τοίχου της Toshiba. Ειδικότερα όμως για τους χώρους των χειρουργείων και των εργαστηρίων εμβρυολογίας η προσαγωγή του κλιματισμένου αέρα γίνεται μέσω μονάδων απευθείας εκτόνωσης ειδικής κατασκευής, στις οποίες ο αέρας διέρχεται μεταξύ άλλων φίλτρων και από απόλυτα φίλτρα Η14. Με αυτές τις μονάδες διασφαλίζεται η απόλυτη καθαρότητα του αέρα στα χειρουργεία, τα οποία βρίσκονται σε συνθήκες συνεχούς υπερπίεσης ώστε να μην έχουμε εισαγωγή αέρα ο οποίος δεν έχει φιλτραριστεί. Η εταιρεία μας απέδειξε ότι μπορεί να αναλάβει οποιοδήποτε έργο ειδικών απαιτήσεων με υπευθυνότητα, τήρηση των προδιαγραφών και των χρονικών περιορισμών που τίθενται σε κάθε περίπτωση. Η ΒΑΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ έχει ασχοληθεί με ιδιαίτερη επιτυχία στην κατασκευή νοσοκομειακών χώρων αρνητικής πίεσης. Οι χώροι αυτοί μέσω ειδικών συσκευών κλιματισμού και φίλτρων αέρα κλιματίζονται ώστε να φιλοξενούν ασθενείς με επικίνδυνες ιογενείς λοιμώξεις.

Εταιρεία Sieben εξωτερικό
Γραφεία της εταιρείας SIEBEN. Στην οροφή φαίνεται το κλιματιστικό
Server Room στην εταιρεία Sieben
Εταιρεία Sieben εξωτερικό

Σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες mobile internet εγκαταστάθηκε κεντρικός κλιματισμός με μηχανήματα TOSHIBA SMMS (VRF). Το εσωτερικό του κτιρίου κλιματίζεται με εσωτερικές επιδαπέδιες, κασέτες και τύπου αεραγωγών μονάδες. Ταυτόχρονα υποστηρίζεται από σύστημα λήψης νωπού αέρα και εξαερισμού των χώρων. Ο κλιματισμός του κτιρίου ελέγχεται κεντρικά με ειδικό σύστημα απομακρυμένης διαχείρισης BMS (Building Management System).

Cardiff Marine κτίριο

Με επιτυχία εγκαταστάθηκε ο κλιματισμός στο κτίριο της ναυτιλιακής εταιρείας CARDIFF στο Μαρούσι. Οι εργασίες έγιναν σε διάφορες φάσεις ανά επίπεδο και σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε χώρου ξεχωριστά.

Super Market METRO
Super Market METRO στο Λουτράκι

Στο Super Market METRO στον Ισθμό της Κορίνθου εγκαταστάθηκε σύστημα κλιματισμού με αεραγωγούς του οίκου Carrier. Το έργο παραδόθηκε στους ζητούμενους χρόνους και με απόλυτη επιτυχία.

TBWA Athens οροφή εξαερισμού
Γραφεία TBWA Athens Εξωτερική μεταφορά κλιματισμού
Γραφεία TBWA Athens Εξωτερική μεταφορά κλιματισμού
Κλιματιστικό στην οροφή των γραφείων TBWA Athens
Εξωτερική μονάδα κλιματιστικών στην ταράτσα του TBWA Athens

Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού / εξαερισμού στα γραφεία της διαφημιστικής εταιρείας TBWA στο Μαρούσι σε συνεργασία με την κατασκευαστική εταιρεία Arte Nova. Εγκαταστάθηκαν σε κάθε όροφο συστήματα Toshiba SMMS με πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

Κρατική Σχολή Χορού

Ανακαίνιση της αίθουσας χορού με εγκατάσταση κλιματισμού και εξαερισμού πραγματοποιήθηκε στην Κρατική Σχολή Χορού στο Κολωνάκι.

Μηχάνημα κλιματισμού τύπου ντουλάπας, μάρκας SYMBOL, στο χώρο της αντιπροσωπείας SUZUKI
Μηχάνημα κλιματισμού τύπου ντουλάπας, μάρκας SYMBOL, στο χώρο της αντιπροσωπείας SUZUKI

Στο κτίριο της αντιπροσωπείας της SUZUKI η εταιρεία μας τοποθέτησε 3 μηχανήματα κλιματισμού τύπου ντουλάπας, μάρκας SYMBOL στο χώρο της έκθεσης και 3 μηχανήματα τύπου split/τοίχου στο συνεργείο.

Τοποθετηση Κλιματιστικών στα Γραφεία της Σοφίας Μαρούση
Τοποθετηση Κλιματιστικών στα Γραφεία της Σοφίας Μαρούση
Τοποθετηση Κλιματιστικών στα Γραφεία της Σοφίας Μαρούση

Στο χώρο του κτιρίου της Σ.Μαρούση στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Σταδίου, έγινε εγκατάσταση 16 μηχανημάτων τύπου κασέτας ψευδοροφής και 6 μηχανημάτων τύπου split/τοίχου της εταιρείας CARRIER.