Αναβάθμιση Εγκατάστασης Κλιματισμού

Χρειάζεστε αναβάθμιση εγκατάστασης κλιματισμού; Στην Βατής Τεχνική υλοποιούμε τις εργασίες αναβάθμισης κλιματιστικού χωρίς την παύση λειτουργίας του συστήματος στον χώρο σας!

Αναβάθμιση Εγκατάστασης Κλιματισμού

Χρειάζεστε αναβάθμιση εγκατάστασης κλιματισμού; Στην Βατής Τεχνική υλοποιούμε τις εργασίες αναβάθμισης κλιματιστικού χωρίς την παύση λειτουργίας του συστήματος στον χώρο σας!

Γιατί να κάνετε Αναβάθμιση Εγκατάστασης Κλιματισμού;

Αναβάθμιση Εγκατάστασης Κλιματισμού
Αναβαθμίζοντας την υφιστάμενη εγκατάστασή σας με νέα συστήματα εξασφαλίζετε αξιόπιστη λειτουργία και σας δίνεται η δυνατότητα συνεχούς χρήσης ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους παρουσίασης βλαβών. Επιπλέον τα νέα μηχανήματα κλιματισμού προσφέρουν μεγαλύτερο βαθμό εποχιακής απόδοσης (SEER & SCOP) μειώνοντας δραστικά την κατανάλωση ενέργειας και αθόρυβη λειτουργία.
Μείωση Κατανάλωσης και Ενέργειας
Σε ένα μέσο κλιματιζόμενο χώρο τα συστήματα κλιματισμού καταναλώνουν περισσότερα από 2000 kW ηλεκτρικής ενέργειας ετησίως, ενώ παράλληλα εκπέμπεται μεγάλη ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα και διοξειδίου του θείου για την παραγωγή αυτής της ενέργειας επιβαρύνοντας σημαντικά την ατμόσφαιρα. Οι νέες τεχνολογίες προσφέρουν μειωμένη κατανάλωση ρεύματος σε συνδυασμό πάντα με την βέλτιστη απόδοση του κλιματιστικού συστήματος.
Προστασία περιβάλλοντος
Όπως συμβαίνει σε όλους τους τεχνολογικούς τομείς έτσι και τα συστήματα κλιματισμού εξελίσσονται προσπαθώντας ούν διαρκώς να μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας και να γίνονται πιο φιλικά στο περιβάλλον. Με την Αναβάθμιση εγκατάστασης κλιματισμού στον χώρο σας, συμβάλλετε σημαντικά στην προστασία της ατμόσφαιρας επιτυγχάνοντας μηδενική επίδραση στο στρώμα του όζοντος (ODP=0) και μειώνοντας την επίδραση στην υπερθέμανση του πλανήτη (GWP↓)

Μας ρωτήσατε για την αναβάθμιση εγκατάστασης κλιματισμού:

1
Πώς γίνεται η αναβάθμιση εγκατάστασης κλιματισμού;

Η εταιρεία μας μπορεί να ελέγξει την παλαιά σας εγκατάσταση και μετά από ειδική μελέτη να αντικαταστήσει επιλεκτικά κάποια μέρη της εγκατάστασης με νέας τεχνολογίας, προσαρμόζοντάς τα στην υπάρχουσα εγκατάσταση. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων ως προς τη χρήση, ενώ μειώνεται και η επιβάρυνση της μόλυνσης του περιβάλλοντος.

2
Θα λειτουργεί ο κλιματισμός μου κατά τη διάρκεια αναβάθμισης;

Όλες οι εργασίες αναβάθμισης μπορούν να πραγματοποιηθούν ακόμη και χωρίς την παύση λειτουργίας του συστήματος κλιματισμού της επιχείρησής σας ή τη διακοπή διαμονής στην οικία σας.

Δείτε όλες τις υπηρεσίες μας

Ψυκτικός κάνει συντήρηση κλιματιστικού

Συντήρηση Air Condition

Τεχνικός κάνει συντήρηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού

Τεχνικός Κλιματιστικού

Αναβάθμιση εγκατάστασης κλιματισμού

Ψυκτικός Καθαρίζει αεραγωγούς

Καθαρισμός αεραγωγών

Τεχνικός Κλιματιστικού

Εγκατάσταση Κλιματιστικού

Ψυκτικοί επισκευάζουν κλιματιστική μονάδα

Ενικοίαση Επαγγελματικού Κλιματισμού

error: Content is protected!