Επισκευή Κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού από εξειδικευμένους τεχνικούς. Στην Βατής Τεχνική προσφέρουμε άμεση διάγνωση και επισκευή συσκευών κλιματισμού, οποιασδήποτε κατηγορίας, οικιακής ή επαγγελματικής!

Γιατί να επιλέξετε τη Βατής Τεχνική στην Επισκευή Κλιματιστικού;

Εμπειρία:
Το τεχνικό προσωπικό μας είναι πιστοποιημένο και πλήρως εκπαιδευμένο ώστε να προσφέρει άμεσα και υπεύθυνα λύση σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να εμφανίσει η συσκευή σας.
Αμεσότητα:
Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας προσφέρει λύσεις σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να εμφανίσει η συσκευή σας άμεσα και υπεύθυνα!
Ποιότητα:
Η πολυετής εμπειρία και η εξειδίκευσή μας στην επισκευή κλιματιστικών συστημάτων, μπορεί να επιλύσει άμεσα βλάβες στο σύστημα κλιματισμού σας, διατηρώντας την απρόσκοπτή λειτουργία τους.

End-to-End Λύσεις Επισκευής Κλιματισμού

Η Βατής Τεχνική εγγυάται την επισκευή συστημάτων κλιματισμού, οικιακής ή επαγγελματικής χρήσης ανεξαρτήτως κατασκευαστή και στοχεύοντας πάντα στην πλήρη ικανοποίησή σας! Επισκευές όλων των τύπων μηχανημάτων: – Κλιματιστικά Οικιακού εξοπλισμού: Διαιρούμενα κλιματιστικά, φορητά κλιματιστικά, αφυγραντήρες – Ημικεντρικά μηχανήματα: Κασέτες, κλιματιστικά οροφής, δαπέδου, τύπου ντουλάπες, fan coils όλων των κατηγοριών – Κεντρικές κλιματιστικές μονάδες: Ψύκτες, packaged, αντλίες θερμότητας, VRV

Μας ρωτήσατε για την επισκευή κλιματιστικού:

1
Πότε είναι απαραίτητη η επισκευή μίας συσκευής κλιματισμού;

Μία συσκευή που παρουσιάζει ολοένα λιγότερη αποδοτικότητα, πιθανόν χρειάζεται επισκευή. Πιο συγκεκριμένα, εάν η συσκευή σας παρουσιάζει ένα από το παρακάτω προβλήματα καλό θα ήταν να καλέσετε τεχνικό για διάγνωση.

  1. Διαρροή ψυκτικού ρευστού:
    Αν και οι περισσότεροι θεωρούν πως μια απλή αναπλήρωση του ψυκτικού μέσου υγρού θα επιλύσει το πρόβλημα, δεν είναι έτσι. Οι συσκευές κλιματισμού Τα κλιματιστικά λειτουργούν με κλειστό κύκλωμα ψυκτικού μέσου , επομένως η επισκευή της διαρροής είναι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργεία του.
  1. Βλάβη σε ηλεκτρονικό μέρος, πχ πλακέτας ή του σωλήνα αποχέτευσης συμπυκνωμάτων:
    Ένα συνηθισμένο πρόβλημα στο κλιματιστικό που μπορεί να μειώσει την αποδοτικότητα αισθητά τόσο κατά την ψύξη, όσο και κατά τη θέρμανση.
1
Πώς να καταλάβω ότι το κλιματιστικό μου χρειάζεται επισκευή;

Σε περίπτωση που η συσκευή παρουσιάζει κάποιο από τα παρακάτω προβλήματα τότε η διάγνωση και η επισκευή του από εξειδικευμένο τεχνικό είναι αναγκαία.

  • Δυσάρεστες μυρωδιές
  • Ασυνήθιστος Θόρυβος
  • Διαρροές υγρών
  • Μειωμένη απόδοση