Επισκευή Κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού οικιακής ή επαγγελματική χρήσης!

Στην Βατής Τεχνική προσφέρουμε άμεση διάγνωση και επισκευή κλιματιστικού οποιασδήποτε κατηγορίας και χρήσης, αντιμετωπίζοντας άμεσα και αποτελεσματικά βλάβες στο κλιματιστικό σας σύστημα!

Γιατί να επιλέξετε την Βατής Τεχνική για την επισκευή του air condition σας;

Η Βατής Τεχνική με προϋπηρεσία 65 χρόνων, εξειδικεύεται στις επισκευές κλιματιστικών, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του χώρου σας!

Εξειδικευμένο προσωπικό

Η επισκευή κλιματιστικού από τους ειδικευμένους ψυκτικούς της Βατής Τεχνικής εξασφαλίζει την άμεση επισκευή παντός τύπου βλάβης στο σύστημα κλιματισμού σας.

Πολυετής εμπειρία

Η μεγάλη εμπειρία μας στην επισκευή κλιματιστικού, μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε λύσεις για οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους. Στην Βατής Τεχνική θα βρείτε υπηρεσίες κλιματισμού για κάθε τύπο εγκατάστασης, από μεγάλα κτίρια, γραφεία εταιρειών, εργοστάσια, καταστήματα έως μικρά γραφεία και μεμονωμένα μηχανήματα σε οικίες.

Άμεση Προσωποποιημένη Εξυπηρέτηση

Διατηρώντας το ιστορικό των πελατών μας, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την υποστήριξη σε προβλήματα ακόμη και τηλεφωνικά!

Εγγυημένο Αποτέλεσμα

Με ευχαριστημένους πελάτες σε ολόκληρη τη χώρα, εγγυούμαστε για την ποιότητα των υπηρεσιών μας και το επιτυχημένο αποτέλεσμα σε κάθε απεγκατάσταση και εγκατάσταση κλιματιστικού!  Δείτε τα έργα μας!

Γιατί είναι απαραίτητη η επαγγελματική επισκευή κλιματιστικού;

Η επαγγελματική επισκευή κλιματιστικού δεν θα σας απαλλάξει μόνο από τα παροντικά προβλήματα του κλιματιστικού σας αλλά θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα από μελλοντικά προβλήματα του μηχανήματος σας.

Η επισκευή κλιματιστικού, όπως και η συντήρηση κλιματιστικού θα εξασφαλίσει:

Βελτιστοποίηση Απόδοσης κλιματιστικού

Ένας βασικός λόγος για να μην παραλείπεται η επαγγελματική επισκευή κλιματιστικού και η τακτική του συντήρηση, είναι πως τα κλιματιστικά που ελέγχονται τακτικά από επαγγελματίες ψυκτικούς, προσφέρουν βέλτιστη ψύξη το καλοκαίρι και βέλτιστη θέρμανση χώρου χειμώνα.

Διατήρηση υγειούς ατμόσφαιρας

Ένα μη επισκευασμένο air condition μπορεί να ευνοήσει τη συγκέντρωση παθογόνων μικροοργανισμών. Τα βακτηρίδια αυτά επαναπροωθούνται με τον κλιματισμό στον χώρο προκαλώντας δυνητικά σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

Εξοικονόμηση ενέργειας

Η σωστή επισκευή κλιματιστικού από κάποιο πρόβλημα καθώς και η συντήρησή του εξοικονομούν χρήματα από την κατανάλωση ενέργειας κατά τη διάρκεια της λειτουργείας του. Ένα καλά ελεγμένο κλιματιστικό μπορεί να εξοικονομήσει έως και 30% από το λογαριασμό του ηλεκτρικού σας ρεύματος.

Πρόληψη μελλοντικών προβλημάτων

Η σωστή και έγκαιρη επισκευή κλιματιστικού από έναν επαγγελματία τεχνικό όχι μόνο θα σας απαλλάξει εντελώς από το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, αλλά θα σας γλιτώσει από μελλοντικές βλάβες του Air Condition.

Προστασία περιβάλλοντος

Κάνοντας τακτικές συντηρήσεις και επισκευές στην κλιματιστική σας συσκευή μπορείτε να επιτύχετε όχι μόνο οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος αλλά και μείωση της ηχορύπανσης που προκαλείται από την κακή λειτουργία του. 

Πώς να καταλάβω ότι χρειάζεται να πραγματοποιήσω επισκευή κλιματιστικού;

Αν και υπάρχουν πολλά και διαφορετικά προβλήματα που απαιτούν την επισκευή air condition, τα πιο συνηθισμένα είναι:

– Να ακούτε περίεργους θορύβους κατά τη λειτουργεία του μηχανήματος

– Να μην αποδίδει ούτε στην ψύξη, ούτε στην θέρμανση

– Να βρίσκεται σε διαρκή λειτουργεία

Συνηθισμένα Προβλήματα που απαιτούν την επισκευή κλιματιστικού

Διαρροή ψυκτικού υγρού από το κλιματιστικό

Δυστυχώς μια διαρροή ψυκτικού υγρού αποτελεί ένδειξη πως χρειάζεστε μια επισκευή κλιματιστικού. Συνηθώς η επισκευή air condition σε αυτή την περίπτωση απαιτεί τον εντοπισμό του σημείου διαρροής, την επισκευή της βλάβης με τη χρήση ανταλλακτικών. Η τιμή για την επισκευή αυτού του είδους βλάβης, εξαρτάται από το είδος του ανταλλακτικού που χρησιμοποιείται καθώς και από τη μάρκα του κλιματιστικού.

Διαρκής λειτουργεία κλιματιστικού

Συνήθης αιτία του προβλήματος είναι η παρουσία βλάβης στους αισθητήρες του κλιματιστικού. Τα κλιματιστικά έχουν αισθητήρες και θερμοστάτες που ελέγχουν τη θερμοκρασία και την πίεση του φρέον. Σε περίπτωση βλάβης λοιπόν, σε κάποιον από τους αισθητήρες θα χρειαστείτε επισκευή air condition καθώς το μηχάνημα θα λειτουργεί συνέχεια ή θα παρατηρήσετε περίεργες διακυμάνσεις στην ισχύ του.

Ηλεκτρική ανεπάρκεια

Αυτό το πρόβλημα συνήθως προκαλείται λόγω ανεπαρκούς συντήρησης κλιματιστικού στις κλέμμες σύνδεσης του, προκαλώντας τη διαρκή λειτουργεία του μηχανήματος. 

Τρέχει νερό στον εσωτερικό χώρο

Η διαρροή νερού από την εσωτερική μονάδα αποτελεί ένδειξη πως το κλιματιστικό σας χρειάζεται επισκευή. Ωστόσο μια τέτοιου είδους βλάβη, συνήθως δεν αποτελεί μεγάλο πρόβλημα. Έτσι η επισκευή κλιματιστικού σας θα είναι σχετικά οικονομική.

Βουλωμένα φίλτρα κλιματιστικού

Τα βουλωμένα φίλτρα αποτελούν ένα συνηθισμένο πρόβλημα που απαιτεί την επισκευή κλιματιστικού. Το πρόβλημα αυτό, γίνεται αντιληπτό από την άσχημη μυρωδιά που διαχέεται κατά τη λειτουργεία του air condition. Η λύση όπως προαναφέραμε είναι η επισκευή του air condition, ενώ η παραμέληση του προβλήματος μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη στον συμπιεστή και τον ανεμιστήρα.

Βλάβη στην αποχέτευση συμπυκνωμάτων

Αν παρατηρείτε μειωμένη απόδοση ψύξης ή θέρμανσης, τότε μάλλον θα χρειαστείτε μια επισκευή κλιματιστικού. Πιο συγκεκριμένα ένα πρόβλημα στην αποχέτευση συμπυκνωμάτων, μπορεί να λυθεί με την επισκευή ή αντικατάσταση στον σωλήνα αποχέτευση συμπυκνωμάτων.

Βλάβη πλακέτας κλιματιστικού

Τα περισσότερα inverter κλιματιστικά διαθέτουν μια ηλεκτρονική πλακέτα η οποία συμβάλει στην μείωση της κατανάλωσης ρεύματος του κλιματιστικού μηχανήματος. Ωστόσο ο περίπλοκος ηλεκτρονικός σχεδιασμός της πλακέτας κλιματιστικού καθιστά αυτά τα κλιματιστικά πιο ευαίσθητα στην αυξομείωση του ρεύματος αλλά και στις καιρικές συνθήκες.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε επισκευή πλακέτας κλιματιστικού, θα πρέπει να αντικαταστήσουμε την ηλεκτρονική πλακέτα με μια νέα. Η τιμή για την επισκευή πλακέτας κλιματιστικού εξαρτάται από τη μάρκα του κλιματιστικού καθώς και από τα ανταλλακτικά προϊόντα που θα προμηθευτεί ο εκάστοτε τεχνικός. Στην Βατής Τεχνική διατηρώντας μια ευρεία γκάμα από ανταλλακτικά και αναλώσιμα υλικά, μπορούμε να σας παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις για την επισκευή πλακέτας κλιματιστικού με τη σωστή αναλογία ποιότητας και τιμής εργασίας.

Φόρμα επικοινωνίας

Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας για επισκευή κλιματιστικού συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας!

  Μας ρωτήσατε για τις επισκευές κλιματιστικών:

  1
  Το κλιματιστικό δεν ξεκινά το μηχάνημα, δεν ανάβει κανένα ενδεικτικό λαμπάκι, δε δέχεται εντολές από το χειριστήριο.

  Ελέγξτε αν χρειάζονται αλλαγή οι μπαταρίες του χειριστηρίου καθώς και αν το μηχάνημα είναι στην πρίζα / αν η ασφάλεια είναι σηκωμένη / αν άλλη ηλ. συσκευή δουλεύει σε αυτή την πρίζα. Σε περίπτωση που ισχύουν όλα τα παραπάνω απαιτείται επισκευή κλιματιστικού. 

  2
  Το air condition δεν ξεκινά ή ρίχνει την ασφάλεια και το ρελέ διαρροής

  Οι ενδείξεις αυτές δείχνουν πως θα χρειασθεί η επίσκεψη τεχνικό για να γίνει διάγνωση. Καλό θα ήταν να αφαιρέσετε το κλιματιστικό από την τροφοδοσία – εάν είναι εφικτό – έως την επίσκεψη του τεχνικού. 

  Δείτε όλες τις υπηρεσίες μας

  Ψυκτικός κάνει συντήρηση κλιματιστικού

  Συντήρηση Κλιματιστικού

  Τεχνικός κάνει συντήρηση κλιματιστικού

  Επισκευή κλιματιστικού

  https://vatis.gr/wp-content/uploads/2022/06/MicrosoftTeams-image-18.jpg

  Αναβάθμιση εγκατάστασης κλιματισμού

  Ψυκτικός Καθαρίζει αεραγωγούς

  Καθαρισμός αεραγωγών

  https://vatis.gr/wp-content/uploads/2022/06/MicrosoftTeams-image-19.jpg

  Εγκατάσταση Κλιματιστικού

  Ψυκτικοί επισκευάζουν κλιματιστική μονάδα

  Ενικοίαση Επαγγελματικού Κλιματισμού

  error: Content is protected!