Επισκευή Κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού οικιακής ή επαγγελματική χρήσης!

Στην Βατής Τεχνική προσφέρουμε άμεση διάγνωση και επισκευή κλιματιστικού οποιασδήποτε κατηγορίας και χρήσης, αντιμετωπίζοντας άμεσα και αποτελεσματικά βλάβες στο κλιματιστικό σας σύστημα!

Επισκευή Κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού οικιακής ή επαγγελματική χρήσης!

Στην Βατής Τεχνική προσφέρουμε άμεση διάγνωση και επισκευή κλιματιστικού οποιασδήποτε κατηγορίας και χρήσης, αντιμετωπίζοντας άμεσα και αποτελεσματικά βλάβες στο κλιματιστικό σας σύστημα!

Γιατί είναι απαραίτητη η επαγγελματική επισκευή κλιματιστικού;

Η επαγγελματική επισκευή κλιματιστικού δεν θα σας απαλλάξει μόνο από τα παροντικά προβλήματα του κλιματιστικού σας αλλά θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα από μελλοντικά προβλήματα του μηχανήματος σας. Η επισκευή κλιματιστικού, όπως και η συντήρηση κλιματιστικού θα εξασφαλίσει:

Επισκευή κλιματιστικού σε επαγγελματικούς χώρους

Με εμπειρία χρόνων στον χώρο του κλιματισμού και εξειδίκευση στους επαγγελματικούς χώρους, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από εγκατάσταση μέχρι επισκευή κλιματιστικού σε κάθε επαγγελματικό χώρο.

Πότε χρειάζεται να πραγματοποιηθεί επισκευή κλιματιστικού;

Αν και υπάρχουν πολλά και διαφορετικά προβλήματα που απαιτούν την επισκευή Air Condition, τα πιο συνηθισμένα είναι:

 • Το κλιματιστικό σας να μην ανάβει με το πάτημα του κουμπιού έναρξης
 • Να υπάρχει ασυνήθιστη και δυσάρεστη μυρωδιά στον χώρο
 • Να παρατηρήσετε διαρροή φρέον
 • Να υπάρχει διαρροή νερού
 • Να ακούτε περίεργους θορύβους κατά τη λειτουργία του μηχανήματος
 • Να μην αποδίδει ούτε στην ψύξη, ούτε στην θέρμανση
 • Να βρίσκεται σε διαρκή λειτουργία

Γιατί να επιλέξετε την Βατής Τεχνική για την επισκευή του Air Condition σας;

Η Βατής Τεχνική με προϋπηρεσία 68 χρόνων στον χώρο του κλιματισμού, εξειδικεύεται στην επισκευή κλιματιστικών, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του χώρου σας!

Εξειδικευμένο προσωπικό

Η επισκευή κλιματιστικού από τους ειδικευμένους ψυκτικούς της Βατής Τεχνικής εξασφαλίζει την άμεση επισκευή παντός τύπου βλάβης στο σύστημα κλιματισμού σας.

Άμεση Προσωποποιημένη Εξυπηρέτηση

 Το κέντρο διαχείρισης αιτημάτων μας, παρέχει άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά σας. Διατηρώντας το ιστορικό των πελατών μας, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την υποστήριξη σε προβλήματα ακόμη και τηλεφωνικά!

Πολυετής εμπειρία

Η μεγάλη εμπειρία μας στην επισκευή κλιματιστικού, μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε λύσεις για οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους. Στην Βατής Τεχνική θα βρείτε υπηρεσίες κλιματισμού για κάθε τύπο εγκατάστασης, από μεγάλα κτίρια, γραφεία εταιρειών, εργοστάσια, καταστήματα έως μικρά γραφεία και μεμονωμένα μηχανήματα σε οικίες.

Εγγυημένο Αποτέλεσμα

Έχοντας ευχαριστημένους πελάτες σε ολόκληρη τη χώρα εγγυούμαστε για την ποιότητα των υπηρεσιών μας και το εγγυημένο αποτέλεσμα σε κάθε συντήρηση κλιματιστικού! Δείτε τα έργα μας!

Εξειδικευμένο προσωπικό

Η συντήρηση κλιματιστικού επαγγελματικής ή οικιακής χρήσης, από τους ειδικευμένους ψυκτικούς της Βατής Τεχνικής εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος κλιματισμού σας.

Άμεση Προσωποποιημένη Εξυπηρέτηση

 Διατηρώντας το ιστορικό των πελατών μας, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την υποστήριξη σε προβλήματα ακόμη και τηλεφωνικά!

Πολυετής εμπειρία

Η μεγάλη εμπειρία μας στην συντήρηση κλιματιστικών, μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους. Στην Βατής Τεχνική καλύπτουμε όλο το εύρος εγκαταστάσεων, από μεγάλα κτίρια, γραφεία εταιρειών, εργοστάσια, καταστήματα έως μικρά γραφεία και μεμονωμένα μηχανήματα σε οικίες.

Εγγυημένο Αποτέλεσμα

Έχοντας ευχαριστημένους πελάτες σε ολόκληρη τη χώρα εγγυούμαστε για την ποιότητα των υπηρεσιών μας και το εγγυημένο αποτέλεσμα σε κάθε συντήρηση κλιματιστικού! Δείτε τα έργα μας!

Φόρμα επικοινωνίας

Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας για επισκευή κλιματιστικού συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας!

  Συμφωνώ με τουςόρους χρήσης

  Mας ρωτήσατε για την επισκευή κλιματιστικού!

  1
  Το κλιματιστικό δεν ξεκινά το μηχάνημα, δεν ανάβει κανένα ενδεικτικό λαμπάκι, δε δέχεται εντολές από το χειριστήριο.

  Ελέγξτε αν χρειάζονται αλλαγή οι μπαταρίες του χειριστηρίου καθώς και αν το μηχάνημα είναι στην πρίζα / αν η ασφάλεια είναι σηκωμένη / αν άλλη ηλ. συσκευή δουλεύει σε αυτή την πρίζα. Σε περίπτωση που ισχύουν όλα τα παραπάνω απαιτείται επισκευή κλιματιστικού.

  2
  Το Air Condition δεν ξεκινά ή ρίχνει την ασφάλεια και το ρελέ διαρροής.

  Οι ενδείξεις αυτές δείχνουν πως θα χρειασθεί η επίσκεψη τεχνικό για να γίνει διάγνωση. Καλό θα ήταν να αφαιρέσετε το κλιματιστικό από την τροφοδοσία – εάν είναι εφικτό – έως την επίσκεψη του τεχνικού.

  Συνηθισμένα Προβλήματα που απαιτούν την Επισκευή Κλιματιστικού

  1
  Βλάβη πλακέτας κλιματιστικού

  Τα περισσότερα inverter κλιματιστικά διαθέτουν μια ηλεκτρονική πλακέτα η οποία συμβάλει στην μείωση της κατανάλωσης ρεύματος του κλιματιστικού μηχανήματος. Ωστόσο ο περίπλοκος ηλεκτρονικός σχεδιασμός της πλακέτας κλιματιστικού καθιστά αυτά τα κλιματιστικά πιο ευαίσθητα στην αυξομείωση του ρεύματος αλλά και στις καιρικές συνθήκες. Σε περίπτωση που χρειάζεστε επισκευή πλακέτας κλιματιστικού, θα πρέπει να αντικαταστήσουμε την ηλεκτρονική πλακέτα με μια νέα. Η τιμή για την επισκευή πλακέτας κλιματιστικού εξαρτάται από τη μάρκα του κλιματιστικού καθώς και από τα ανταλλακτικά προϊόντα που θα προμηθευτεί ο εκάστοτε τεχνικός. Στην Βατής Τεχνική διατηρώντας μια ευρεία γκάμα από ανταλλακτικά και αναλώσιμα υλικά, μπορούμε να σας παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις για την επισκευή πλακέτας κλιματιστικού με τη σωστή αναλογία ποιότητας και τιμής εργασίας.

  2
  Διαρροή ψυκτικού υγρού από το κλιματιστικό

  Δυστυχώς μια διαρροή ψυκτικού υγρού αποτελεί ένδειξη πως χρειάζεστε μια επισκευή κλιματιστικού. Συνηθώς η επισκευή Air Condition σε αυτή την περίπτωση απαιτεί τον εντοπισμό του σημείου διαρροής, την επισκευή της βλάβης με τη χρήση ανταλλακτικών. Η τιμή για την επισκευή αυτού του είδους βλάβης, εξαρτάται από το είδος του ανταλλακτικού που χρησιμοποιείται καθώς και από τη μάρκα του κλιματιστικού.

  3
  Τρέχει νερό στον εσωτερικό χώρο

  Η διαρροή νερού από την εσωτερική μονάδα αποτελεί ένδειξη πως το κλιματιστικό σας χρειάζεται επισκευή. Ωστόσο μια τέτοιου είδους βλάβη, συνήθως δεν αποτελεί μεγάλο πρόβλημα. Έτσι η επισκευή κλιματιστικού σας θα είναι σχετικά οικονομική.

  4
  Βουλωμένα φίλτρα κλιματιστικού

  Τα βουλωμένα φίλτρα αποτελούν ένα συνηθισμένο πρόβλημα που απαιτεί την επισκευή κλιματιστικού. Το πρόβλημα αυτό, γίνεται αντιληπτό από την άσχημη μυρωδιά που διαχέεται κατά τη λειτουργεία του air condition. Η λύση όπως προαναφέραμε είναι η επισκευή του air condition, ενώ η παραμέληση του προβλήματος μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη στον συμπιεστή και τον ανεμιστήρα.

  5
  Διαρκής λειτουργία κλιματιστικού

  Συνήθης αιτία του προβλήματος είναι η παρουσία βλάβης στους αισθητήρες του κλιματιστικού. Τα κλιματιστικά έχουν αισθητήρες και θερμοστάτες που ελέγχουν τη θερμοκρασία και την πίεση του φρέον. Σε περίπτωση βλάβης λοιπόν, σε κάποιον από τους αισθητήρες θα χρειαστείτε επισκευή air condition καθώς το μηχάνημα θα λειτουργεί συνέχεια ή θα παρατηρήσετε περίεργες διακυμάνσεις στην ισχύ του.

  6
  Ηλεκτρική ανεπάρκεια

  Αυτό το πρόβλημα συνήθως προκαλείται λόγω ανεπαρκούς συντήρησης κλιματιστικού στις κλέμμες σύνδεσης του, προκαλώντας τη διαρκή λειτουργία του μηχανήματος.

  7
  Βλάβη στην αποχέτευση συμπυκνωμάτων

  Αν παρατηρείτε μειωμένη απόδοση ψύξης ή θέρμανσης, τότε μάλλον θα χρειαστείτε μια επισκευή κλιματιστικού. Πιο συγκεκριμένα ένα πρόβλημα στην αποχέτευση συμπυκνωμάτων, μπορεί να λυθεί με την επισκευή ή αντικατάσταση στον σωλήνα αποχέτευσης συμπυκνωμάτων.

  Δείτε όλες τις υπηρεσίες μας

  error: Content is protected!