Αναβαθμίσεις

Έλεγχος παλαιάς εγκατάστασης και πρόταση αντικατάστασης όλης ή μέρους αυτής με νέας τεχνολογίας συμπιεστές, αεραγωγούς, νέες μονάδες κλπ., προς πλήρη εξοικονόμηση ενέργειας και υψηλό βαθμό απόδοσης. Υλοποίηση εργασιών, χωρίς την παύση λειτουργίας του χώρου.

Τα κεντρικά κλιματιστικά μηχανήματα είναι αποδοτικότερα από τα μεμονωμένα κλιματιστικά μηχανήματα δωματίων. Είναι πιο αθόρυβα, οικονομικότερα και κατάλληλα για συνεχή λειτουργία.

Σε ένα μέσο κλιματιζόμενο χώρο, ο κλιματισμός καταναλώνει το χρόνο περισσότερα από 2000 kW της ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ παράλληλα εκπέμπει μεγάλη ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα και διοξειδίου του θείου, επιβαρύνοντας σημαντικά την ατμόσφαιρα.

Προκειμένου όμως να κερδίσετε ενέργεια και χρήματα πρέπει να αγοράσετε ένα σύστημα νέας τεχνολογίας. Τι γίνεται όμως στις περιπτώσεις που ο κεντρικός σας κλιματισμός στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας έχει αγοραστεί πριν από αρκετά χρόνια;

Αναβαθμίζοντας την υπάρχουσα εγκατάσταση κλιματισμού:

Η εταιρεία μας μπορεί να ελέγξει την παλαιά εγκατάσταση και μετά από ειδική μελέτη να αντικαταστήσει επιλεκτικά κάποια μέρη της εγκατάστασης με νέας τεχνολογίας προσαρμόζοντάς τα (συμπιεστές, αεραγωγούς, νέες μονάδες κλπ) στην υπάρχουσα εγκατάσταση. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται μεγάλη εξοικονόμηση κόστους, ενώ μειώνεται η επιβάρυνση της ατμόσφαιρας.

Εάν επιθυμείτε, όλες οι εργασίες αναβάθμισης μπορούν να πραγματοποιηθούν ακόμη και χωρίς την παύση λειτουργίας της επιχείρησής σας ή τη διακοπή διαμονής στην οικία σας.

Καλέστε μας τώρα στο 210 2714 569 για μία δωρεάν πρόταση