Καθαρισμοί αεραγωγών

Η γνώση για τα πιθανά οφέλη και τα πιθανά προβλήματα του καθαρισμού αεραγωγών είναι περιορισμένη.

Δεδομένου ότι ο κάθε χώρος είναι διαφορετικός, είναι αδύνατο να πει κανείς με σιγουριά εάν ο καθαρισμός των αεραγωγών θα ήταν ή όχι ευεργετικός.

Η εσωτερική ατμοσφαιρική ποιότητα (IAQ) είναι μια μέτρηση της υγείας και της άνεσης του αέρα που αναπνέετε μέσα στο χώρο της εργασίας σας, στο σπίτι σας ή σε οποιουσδήποτε άλλους κλειστούς χώρους. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι ο αέρας που αναπνέουμε μπορεί να είναι 20 φορές πιο μολυσμένος από τον υπαίθριο αέρα.

Η διατήρηση της υγιούς και άνετης ατμοσφαιρικής ποιότητας είναι ένας ισχυρός στόχος για τους περισσότερους εργαζόμενους και ιδιοκτήτες κατοικιών. Η σωστή ατμοσφαιρική ποιότητα είναι απαραίτητη και αναγκαία για την υγεία.

Διάφορες μελέτες έχουν δείξει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ξοδεύουν το 90% του χρόνου τους σε εσωτερικούς χώρους κυρίως της εργασίας ή της οικίας τους.
Τα προβλήματα από την κακή ατμοσφαιρική ποιότητα στα κτίρια και τα σπίτια μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία αυξάνουν τη χαμένη παραγωγικότητα.

Ο καθαρισμός αγωγών είναι μέγιστης σημασίας για την υγεία και πρέπει να γίνεται – ανάλογα με το μέγεθος και το αντικείμενο του χώρου – σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Γνωρίζετε ότι:
Οι αεραγωγοί μπορούν να γίνουν η αιτία για διάφορα προβλήματα υγείας, διότι διακινούν ιούς, βακτηρίδια και σκόνη;
O καθαρισμός αεραγωγών επιβάλλεται διότι βελτιώνει την εσωτερική ατμοσφαιρική ποιότητα και αποτρέπει από διάφορες ασθένειες.

Για τον καθαρισμό των αεραγωγών χρησιμοποιούμε εξοπλισμό μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείας στον κόσμο.