Μελέτες – Εγκαταστάσεις

Μελέτη και εφαρμογή από μηχανολόγους οποιουδήποτε συστήματος κλιματισμού, από μία απλή οικιακή εγκατάσταση έως μεγάλες εγκαταστάσεις κτιρίων (Ψύκτες, Συστήματα Αεραγωγών, Αντλίες θερμότητας, VRF κλπ). Επιλογή και προμήθεια εξοπλισμού, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, πρόσφατης τεχνολογίας, για πλήρη εξοικονόμηση ενέργειας.

Μία από τις προϋποθέσεις της σωστής λειτουργίας του κλιματισμού είναι ο άρτιος σχεδιασμός της εγκατάστασης.

Μια υψηλής απόδοσης εγκατάσταση κλιματισμού απαιτεί από τον ανάδοχο να εγκαταστήσει το νέο σύστημα, σύμφωνα και αποκλειστικά με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Ειδικευμένοι μηχανολόγοι μας μελετούν, επιλέγουν και προσφέρουν αξιοπιστία και εγγύηση καλής λειτουργίας του συστήματος κλιματισμού με εξοικονόμηση ενέργειας.

Παράλληλα οι τεχνικοί μας παρακολουθούν συνεχώς σεμινάρια σωστής εγκατάστασης και ενημερώνονται για τις νέες τεχνολογίες.

Εγκαθιστούμε κυρίως συστήματα Carrier & Toshiba και παρέχουμε εκτός της εργοστασιακής εγγύησης ένα έτος εγγύηση καλής λειτουργίας, με την προϋπόθεση ότι η εγκατάσταση συντηρείται μόνο από την εταιρεία μας.

Αναλαμβάνουμε από μία απλή οικιακή εγκατάσταση έως μεγάλες εγκαταστάσεις κτιρίων (ψύκτες, αεραγωγούς, Αντλίες θερμότητας, VRF κλπ).

Καλέστε μας τώρα και οι έμπειροι μηχανολόγοι μας θα σας επισκεφτούν, θα συζητήσουν μαζί σας τις ανάγκες σας και αφού μελετήσουν τα σχέδια θα σας προτείνουν την καλύτερη λύση κλιματισμού του χώρου σας, ενώ παράλληλα θα:

  • Επιλέξουν το σωστό σύστημα για το χώρο σας.
  • Διασφαλίσουν τη σωστή κατανομή και επιστροφή του αέρα.
  • Επιλέξουν τα σωστά μηχανήματα.
  • Προτείνουν την τοποθέτηση των μηχανημάτων, με βάση της οδηγίες του κατασκευαστή