Αντλίες Θερμότητας

Η εταιρεία ΒΑΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία των εταιρειών Carrier & Toshiba, σας προσφέρει άμεση, δραστική μείωση του κόστους θέρμανσης.
Εγκαθιστώντας τις νέες Αντλίες Θερμότητας που ενσωματώνουν την τεχνολογία inverter έχετε όση ζέστη επιθυμείτε με το ελάχιστο κόστος.

Τι είναι οι αντλίες θερμότητας

Οι αντλίες θερμότητας αέρα – νερού, είναι συσκευές κλιματισμού οι οποίες λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια και αντικαθιστούν με απόλυτη επιτυχία το λέβητα θέρμανσης, ενώ παράλληλα επιτυγχάνουν μεγάλη μείωση του προϋπολογιζόμενου κόστους κατανάλωσης.
Θεωρούνται ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και δεν επιφέρουν σημαντική επιβάρυνση στο περιβάλλον.

Εφαρμογές

Οι αντλίες θερμότητας μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διαφόρους τύπους θερμαντικών σωμάτων όπως κοινά σώματα θέρμανσης, τύπου panels, ενδοδαπέδιο δίκτυο και τερματικές μονάδες νερού.
Στις υπάρχουσες κατοικίες, που έχουν ήδη εγκατεστημένους λέβητες αερίου ή πετρελαίου, οι αντλίες θερμότητας μπορούν να συνδυαστούν με το υπάρχον σύστημα θέρμανσης και να καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες της οικίας, όπως επίσης και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Τεχνολογία DC inverter

Μέγιστη ισχύς σε συνθήκες αιχμής φορτίου (χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος) και ιδιαίτερα υψηλή ενεργειακή απόδοση σε κανονικές συνθήκες λειτουργίας.

Δυνατότητες – Χαρακτηριστικά

  • Παραγωγή ζεστού – κρύου νερού.
  • Ενσωματωμένη υδραυλική μονάδα.
  • Διανομή ζεστού νερού σε ενδοδαπέδια συστήματα, συστήματα καλοριφέρ παντός τύπου, fan coils, εναλλάκτες πισίνας, boiler ζεστού νερού χρήσης.
  • Υψηλός βαθμός ετήσιας ενεργειακής απόδοσης (ESEER > 4,30).
  • Αθόρυβη λειτουργία.
  • Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση.
  • Πιστοποιημένη απόδοση βάσει Eurovent.
  • Ανακυκλώσιμα υλικά κατασκευής.

Έλεγχος σε μία οθόνη

Προηγμένο ηλεκτρονικό χειριστήριο με οθόνη υγρού κρυστάλλου πολλαπλών δυνατοτήτων (αντιστάθμιση, έλεγχος θερμοκρασίας, έλεγχος λειτουργίας κλπ).

Εγκατάσταση

Η εγκατάσταση των αντλιών θερμότητας γίνεται γρήγορα και εύκολα. Δεν απαιτείται καπνοδόχος ή εντοιχισμός επιμέρους τμημάτων και αποφεύγετε πρόσθετες εργασίες στο χώρο σας.
Δεν απαιτείται ειδικός χώρος τοποθέτησης, καθώς η εξωτερική μονάδα είναι συμπαγής και μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί ακόμα και στο μπαλκόνι σας.