Έργα

Ανδρονίκου & ΣΙΑ ΕΕ

(10/5/2010)

Α. ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ / Εγκατάσταση κλιματισμού σε κτίριο στο Κορωπί

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο της εταιρείας Α. ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας επίπλων. Το κτίριο γραφείων θα κλιματίζεται από ένα σύστημα Super MMS (VRF), με 4 εξωτερικές μονάδες 12Ηρ έκαστη της Toshiba-R410Α. Εσωτερικά θα τοποθετηθούν 6 μονάδες για σύνδεση με αεραγωγούς και 13 τύπου κασέτας ψευδοροφής. Στο χώρο του υπογείου θα υπάρχει μόνο σύστημα εξαερισμού δυνατότητας 3.500 m³/h.

NESTLE HELLAS AE

(18/12/2009)

NESTLE HELLAS AE / Εγκατάσταση κλιματισμού σε γραφεία στο Κορωπί

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση κλιματισμού στα γραφεία της εταιρείας NESTLE HELLAS AE στο Κορωπί. Η λύση που προτιμήθηκε ήταν ένα σύστημα Toshiba SMMS με εσωτερικές μονάδες τύπου κασέτας Inverter και ενεργειακής κλάσης Α/Α.

ΚΛΙΝΙΚΗ IN VITRO

(3/5/2010)

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ “IN VITRO”

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε τον κλιματισμό της νέας κλινικής εξωσωματικής γονιμοποίησης «In Vitro» στην Αθήνα. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει στους χώρους γενικής χρήσης σύστημα VRV με εσωτερικές μονάδες τα νέα μοντέλα τοίχου της Toshiba. Ειδικότερα όμως για τους χώρους των χειρουργείων και των εργαστηρίων εμβρυολογίας η προσαγωγή του κλιματισμένου αέρα γίνεται μέσω μονάδων απευθείας εκτόνωσης ειδικής κατασκευής, στις οποίες ο αέρας διέρχεται μεταξύ άλλων φίλτρων και από απόλυτα φίλτρα Η14. Με αυτές τις μονάδες διασφαλίζεται η απόλυτη καθαρότητα του αέρα στα χειρουργεία, τα οποία βρίσκονται σε συνθήκες συνεχούς υπερπίεσης ώστε να μην έχουμε εισαγωγή αέρα ο οποίος δεν έχει φιλτραριστεί. Η εταιρεία μας απέδειξε ότι μπορεί να αναλάβει οποιοδήποτε έργο ειδικών απαιτήσεων με υπευθυνότητα, τήρηση των προδιαγραφών και των χρονικών περιορισμών που τίθενται σε κάθε περίπτωση. Η ΒΑΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ έχει ασχοληθεί με ιδιαίτερη επιτυχία στην κατασκευή νοσοκομειακών χώρων αρνητικής πίεσης. Οι χώροι αυτοί μέσω ειδικών συσκευών κλιματισμού και φίλτρων αέρα κλιματίζονται ώστε να φιλοξενούν ασθενείς με επικίνδυνες ιογενείς λοιμώξεις.

SIEBEN ΕΠΕ

(20/1/2010)

SIEBEN ΕΠΕ / Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού σε κτίριο εταιρείας στο Γέρακα

Σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες mobile internet εγκαταστάθηκε κεντρικός κλιματισμός με μηχανήματα TOSHIBA SMMS (VRF). Το εσωτερικό του κτιρίου κλιματίζεται με εσωτερικές επιδαπέδιες, κασέτες και τύπου αεραγωγών μονάδες. Ταυτόχρονα υποστηρίζεται από σύστημα λήψης νωπού αέρα και εξαερισμού των χώρων. Ο κλιματισμός του κτιρίου ελέγχεται κεντρικά με ειδικό σύστημα απομακρυμένης διαχείρισης BMS (Building Management System).

CARDIFF MARINE INC.

(11/4/2014)

CARDIFF MARINE INC. / Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού

Με επιτυχία εγκαταστάθηκε ο κλιματισμός στο κτίριο της ναυτιλιακής εταιρείας CARDIFF στο Μαρούσι. Οι εργασίες έγιναν σε διάφορες φάσεις ανά επίπεδο και σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε χώρου ξεχωριστά.

SUPER MARKET METRO ΛΟΥΤΡΑΚΙ

(11/4/2014)

SUPER MARKET METRO ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Στο Super Market METRO στον Ισθμό της Κορίνθου εγκαταστάθηκε σύστημα κλιματισμού με αεραγωγούς του οίκου Carrier. Το έργο παραδόθηκε στους ζητούμενους χρόνους και με απόλυτη επιτυχία.

TBWA ATHENS

(11/4/2014)

TBWA ATHENS Α.Ε / Εγκατάσταση κλιματισμού

Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού / εξαερισμού στα γραφεία της διαφημιστικής εταιρείας TBWA στο Μαρούσι σε συνεργασία με την κατασκευαστική εταιρεία Arte Nova. Εγκαταστάθηκαν σε κάθε όροφο συστήματα Toshiba SMMS με πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

(11/4/2014)

ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ

Ανακαίνιση της αίθουσας χορού με εγκατάσταση κλιματισμού και εξαερισμού πραγματοποιήθηκε στην Κρατική Σχολή Χορού στο Κολωνάκι.

Στο κτίριο της αντιπροσωπείας της SUZUKI η εταιρεία μας τοποθέτησε 3 μηχανήματα κλιματισμού τύπου ντουλάπας,μάρκας SYMBOL στο χώρο της έκθεσης και 3 μηχανήματα τύπου split/τοίχου στο συνεργείο.

Στο χώρο του κτιρίου της Σ.Μαρούση στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Σταδίου, έγινε εγκατάσταση 16 μηχανημάτων τύπου κασέτας ψευδοροφής και 6 μηχανημάτων τύπου split/τοίχου της εταιρείας CARRIER.

Στο αναπαλαιωμένο διόροφο κτίριο με υπόγειο και σοφίτα της οδού Ασωμάτων έγινε εγκατάσταση πέντε συστημάτων MMS TOSHIBA.

Λίγο μακρύτερα από την Αθήνα, σε καφετέρια της πόλης του Βόλου το συνεργείο μας ανέλαβε τον κλιματισμόκαι τον εξαερισμό του χώρου με νωπό αέρα. Τα μηχανήματα που τοποθετήθηκαν είναι μάρκας SYMBOL.