Εταιρεία

Η εταιρία ΒΑΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ δραστηριοποιείται στο χώρο της πώλησης, συντήρησης, επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικών μηχανημάτων, ενώ από το 2006 είναι το αποκλειστικό service της Carrier Νότιας Ανατολικής Ευρώπης ΑΕ σε όλη την Ελλάδα στον τομέα της τεχνικής κάλυψης και εξυπηρέτησης για μηχανήματα Οικιακού και Ημικεντρικού εξοπλισμού, έως 60.000 BTU/H.

Κατακτώντας διαρκώς πολύτιμη εμπειρία και επεκτείνοντας τόσο τις τεχνικές γνώσεις της όσο και το επίπεδο των υπηρεσιών της, εξελίχθηκε δυναμικά σε μια από τις κορυφαίες τεχνικές εταιρίες παροχής υπηρεσιών κλιματισμού στην Ελλάδα. Μεταξύ των πελατών της συγκαταλέγονται μεγάλοι οργανισμοί και ιδιωτικές εταιρίες.

Η ΒΑΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ εστιάζει τη στρατηγική της στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών – συνεργατών της, ενώ αναζητεί διαρκώς καινοτόμες ιδέες και λύσεις που την έχουν καταξιώσει και της έχουν εξασφαλίσει ηγετική θέση στην αγορά.

Η εταιρία ακολουθώντας σταθερά ανοδική πορεία, εξυπηρετεί πλέον ένα σταθερά αυξανόμενο πελατολόγιο καλύπτοντας γεωγραφικά όλη την Ελλάδα. Κύριος στόχος της εταιρίας είναι η απόλυτη κάλυψη των αναγκών του πελάτη στο μικρότερο δυνατό χρόνο και με τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα.

Ιστορική Αναδρομή

  • 1955Ιδρύεται η Ατομική εταιρία Γ. Βατής με αρχικό αντικείμενο τη βιομηχανική και επαγγελματική ψύξη.
  • 1985Τα ηνία της εταιρείας αναλαμβάνει ο Πολύδωρος Βατής την οποία επεκτείνει στο χώρο του κλιματισμού.
  • 1999Ίδρυση της εταιρείας Π. ΒΑΤΗΣ ΕΠΕ.
  • 1999Μετατροπή της εταιρείας σε ΑE. Παράλληλα εγκαθίσταται σε νέο ιδιόκτητο κτίριο στο Κορωπί

Στόχος μας

  • Έχουμε στηρίξει τη φήμη μας στην ικανότητά μας να κατανοούμε τις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών μας.
  • Γι’ αυτό προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις, με βασική μας μέριμνα την παροχή ποιοτικής εργασίας υψηλών προδιαγραφών σε συνδυασμό με τις καλύτερες δυνατές τιμές.
  • Η κύρια αποστολή μας είναι η ανάπτυξη του εύρους των υπηρεσιών μας.

Η ΒΑΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο στο Κορωπί (πλησίον Αττικής οδού), συνολικής έκτασης 1.500 τ.μ., ο οποίος αποτελείται από γραφεία, service & αποθήκες.

Στον ίδιο χώρο και σε ειδικά διαμορφωμένη μονάδα, πραγματοποιούνται όλες οι εργασίες επισκευής, εμπεριστατωμένοι έλεγχοι και δοκιμές των μηχανημάτων.

Χώροι αποθήκευσης ανταλλακτικών / Υλικών